Bomboane De Caramel Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bomboanele cu Caramel sărat. Această rețetă face 35 de porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de porumb, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bomboane Dandy Caramel, Bomboane Cu Caramel Pecan, și Bomboane Buckeye Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie de pâine de 9x5 inci cu folie; pulverizați folie cu spray de gătit.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți frisca, vanilia, sarea kosher și 2 linguri de unt la foc mediu până când amestecul începe să fiarbă.
Scoateți din căldură; acoperiți cu capac. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați zahărul și siropul de porumb; adăugați termometru pentru bomboane. Gatiti la foc mediu, amestecand usor, pana se dizolva zaharul. Dacă granulele de zahăr se lipesc de părțile laterale ale cratiței, folosiți o perie de patiserie umedă pentru a peria granulele în jos spre sirop. Gatiti siropul, fara a amesteca, pana cand termometrul citeste 154°.dacă apar puncte fierbinți sau zone mai întunecate în timpul gătitului, rotiți ușor cratița pentru a dispersa uniform siropul.
Scoateți cratița de pe foc. Se toarnă încet amestecul de cremă în sirop. Siropul va bule violent, așa că aveți grijă să adăugați smântână încet pentru a vă asigura că siropul nu bule peste marginea cratiței. Se amestecă până se omogenizează.
Întoarceți cratița la foc mediu. Gatiti caramelul pana cand termometrul citeste 127°.
Scoateți cratița de pe foc; scoateți termometrul. Se amestecă restul de 2 linguri de unt până când caramelul este neted.
Se toarnă caramelul în tigaie. Se răcește 8 până la 10 minute.
Presărați sare de mare grosieră uniform deasupra. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.
Când caramelul este rece, scoateți din tigaie ridicând folia. Îndepărtați folia din caramel. Folosind un cuțit lung ascuțit, tăiați în 35 până la 40 de pătrate. Înfășurați fiecare caramel individual cu hârtie cerată sau celofan.