Bomboane De Caramel Boozy
Bomboane de caramel Boozy este un vegetarian și fără gluten hor d ' oevr. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este deloc sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. O porție conține 200 de calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 379 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la www.seriouseats.com necesită sare de mare, semințe răzuite din 1/ fasole de vanilie, unt și sirop ușor de porumb. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bomboane De Caramel Boozy, Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel, și Boozy Caramel Fudge.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu fundul greu, combinați zahărul, apa și siropul de porumb și amestecați. Spălați părțile laterale cu o perie de patiserie înmuiată în apă curată, apoi puneți-o la foc mediu-mare timp de 7-10 minute, moment în care amestecul va începe să se întunece. Rotiți oala pentru a uniformiza caramelizarea și lăsați caramelul să devină chihlimbar adânc. Apoi, stați înapoi și adăugați încet smântâna (amestecul se va împrăștia, se va ridica în oală și va scuipa; fii foarte atent) și oprește focul. Odată ce este în siguranță, amestecați smântâna grea, până se omogenizează.
Bateți untul până se topește complet.
Bateți semințele de vanilie, băutura și sarea și lăsați amestecul să se răcească complet.
Tăiați ciocolata în bucăți foarte mici și împărțiți ciocolata uniform într-un castron foarte mare și un castron mic (vasul mare este vasul în care veți topi ciocolata, cel mic conține ciocolata "sămânță" pentru temperare). Puneți o oală cu apă să fiarbă pe aragaz. Când apa fierbe, opriți focul și așezați vasul mare de ciocolată peste apă. Temperați ciocolata (pentru un tutorial complet, faceți clic aici) amestecând pentru a aduce la ciocolată la 115 buc.F. apoi, începeți să adăugați ciocolata rezervată puțin câte puțin și amestecând energic amestecul, fără oprire. Continuați să adăugați ciocolata de semințe rezervată și agitați până când ciocolata coboară la 90 de grade F. ciocolata este acum temperată. Verificați pentru a vă asigura că nu mai rămân bucăți solide de ciocolată în castron.
Fluturați matrița peste o flacără de pe aragaz sau puneți-o într-un cuptor cald doar o clipă pentru a o încălzi ușor (acest lucru va ajuta ciocolata să curgă peste ea, mai degrabă decât să se prindă imediat când lovește matrița, ceea ce împiedică formarea bulelor de aer). Apoi turnați ciocolata în fiecare dintre cavitățile din matriță. Lăsați-l să stea timp de 10 secunde, apoi inversați matrița peste vas, permițând scurgerea excesului de ciocolată. Atingeți matrița pentru a scutura excesul suplimentar, apoi întoarceți matrița înapoi. Cu o racletă metalică flexibilă, răzuiți deasupra, curățând orice exces de ciocolată de pe părți.
Așezați matrița la frigider timp de 2-3 minute, apoi scoateți-o.
Presărați un vârf de sare de mare în fiecare dintre scoici. Folosind o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mic sau un con de pergament, introduceți caramelul răcit în cochilii, oprindu-vă la 3-4 milimetri sub margine (este foarte important să lăsați loc, altfel bomboanele nu se vor sigila). Asigurați-vă că ciocolata este încă temperată (dacă nu este, va trebui să o readuceți încă o dată la 115 buc.f, apoi până la 90 buc. F, în caz contrar, bomboanele dvs. vor fi strecurate pe fund). Pipă sau toarnă ciocolată peste vârfurile fiecărui bombon. Răzuiți partea superioară curată pentru a crea un sigiliu, apoi puneți matrița la frigider timp de 2-3 minute și îndepărtați-o. Răsuciți matrița pentru a elibera bomboanele de ciocolată, apoi întoarceți-o cu susul în jos și scoateți-le din matriță. Goliți suprafața de lucru a bomboanelor și bateți matrița pe tejghea pentru a elibera orice rătăcitor. Păstrați bomboanele într-un loc răcoros și uscat.