Bomboane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați bomboanele cu unt de arahide cu ciocolată. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt de arahide cremos, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bomboane Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Bomboane de ciocolată cu unt de arahide și jeleu, și Bomboane De Covrig Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; ungeți folia cu unt.
Într-un castron mediu, amestecați 1/2 cană de unt de arahide, untul, arahidele și vanilia. Se amestecă 2 căni de zahăr pudră, 1/2 cană odată, până se formează aluatul rigid. Dacă aluatul este sfărâmicios, lucrați în 1 lingură suplimentară de unt de arahide. Amestec Pat în tigaie. Capac; refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Folosiți folie pentru a ridica bomboanele din tigaie; îndepărtați folia.
Tăiați în 8 rânduri cu 8 rânduri. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-o cratiță grea de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând constant. Înmuiați 1 pătrat de unt de arahide la un moment dat în amestec de ciocolată.
Așezați pe foaia cookie. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană zahăr pudră și 2 linguri unt de arahide. Bateți laptele cu sârmă până se omogenizează. Dacă este necesar, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până când este suficient de subțire pentru a stropi.
Stropiți glazura peste vârfurile de pătrate acoperite cu ciocolată. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm. Păstrați bomboanele acoperite în frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS