Bomboane Cu Unt De Arahide

Bomboane Cu Unt De Arahide
Nevoie de un condiment vegetarian? Bomboanele cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 84 de porții cu 99 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați untul, firimiturile de cracker graham, untul de arahide chunky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Arahide Cupa Covrig Bonbons, Bomboane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Covrig cu unt de arahide și bomboane de caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul de arahide și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați firimituri de cracare graham, bătând până la amestec. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până la amestecare. Forma în bile de 1 inch, și rola în arahide. Acoperiți și răciți 1 oră. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții84
Scor De Sănătate0
Revista