Bol De Orez De Vită Cu Germeni De Fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de orez de vită cu varză de fasole. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați alge marine, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez, varză de fasole și castraveți, Cha Cha Bowl (pentru pui Mexican și castron de orez cu fasole neagră) - Soraya Darabi și Alexan Andrzejewski – 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare, și Bol De Orez Cu Fasole Și Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați orezul în apă timp de 30 de minute și scurgeți-l. Pune deoparte. Pregătiți carnea de vită în marinată și răciți până când este gata de gătit.Între timp, așezați mugurii de fasole într-o oală cu hamsii uscate și alge de mare pe fund cu 1 cană de apă. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mediu până când aburul iese, reduceți focul la minim, continuați să gătiți încă 6 minute. Nu atinge vârful. Trebuie să păstrați oala acoperită.
Scurgeți mugurii de fasole și rezervați bulionul din ei. Veți avea nevoie de 1 1/2 cană de bulion. Dacă nu este suficient, adăugați apă pentru a completa. Aruncați hamsiile și algele de mare. Puneți deoparte mugurii de fasole acoperiți.Gatiti orezul intr-un aragaz de orez sau o oala grea cu bulionul rezervat. Gatiti carnea de vita intr-o tigaie pana se rumeneste. Nu este nevoie de ulei.Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele.
Așezați orezul fierbinte gătit într-un castron individual mare, acoperiți cu varză de vită și fasole și pansamentul de arpagic (aproximativ 1 1/2 lingură sau mai mult de persoană).
Stropiți mai mult ulei de susan în care doriți.
Se amestecă totul foarte bine până se încorporează frumos.
Serviți cu niște Kimchee ca o parte, dacă aveți.