Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul de orez de vită cu varză de fasole. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați alge marine, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez, varză de fasole și castraveți, Cha Cha Bowl (pentru pui Mexican și castron de orez cu fasole neagră) - Soraya Darabi și Alexan Andrzejewski – 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare, și Bol De Orez Cu Fasole Și Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați orezul în apă timp de 30 de minute și scurgeți-l. Pune deoparte. Pregătiți carnea de vită în marinată și răciți până când este gata de gătit.Între timp, așezați mugurii de fasole într-o oală cu hamsii uscate și alge de mare pe fund cu 1 cană de apă. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mediu până când aburul iese, reduceți focul la minim, continuați să gătiți încă 6 minute. Nu atinge vârful. Trebuie să păstrați oala acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varec
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți mugurii de fasole și rezervați bulionul din ei. Veți avea nevoie de 1 1/2 cană de bulion. Dacă nu este suficient, adăugați apă pentru a completa. Aruncați hamsiile și algele de mare. Puneți deoparte mugurii de fasole acoperiți.Gatiti orezul intr-un aragaz de orez sau o oala grea cu bulionul rezervat. Gatiti carnea de vita intr-o tigaie pana se rumeneste. Nu este nevoie de ulei.Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varec
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Așezați orezul fierbinte gătit într-un castron individual mare, acoperiți cu varză de vită și fasole și pansamentul de arpagic (aproximativ 1 1/2 lingură sau mai mult de persoană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți mai mult ulei de susan în care doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
5
Se amestecă totul foarte bine până se încorporează frumos.