Bol de orez cu porc și sparanghel
Bolul de orez cu carne de porc și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, orez sushi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bol de orez coreean cu friptură, sparanghel și ou prăjit, Friptură De Porc, Sparanghel Și Castron De Roșii Cherry, și Bol de orez cu friptură, roșii prăjite și sparanghel și ciuperci caramelizate și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare. Când apa fierbe, acoperiți, opriți focul și lăsați să stea 14 minute. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Transferați ouăle în apă cu gheață și puneți-le deoparte.
În timp ce ouăle se gătesc, într-o a doua cratiță medie aduceți orezul, sarea și 3 căni de apă la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și gătiți 15 minute. Scoateți căldura, încă acoperită și lăsați să stea 5 minute.
În timp ce orezul se fierbe și ouăle stau, amestecați carnea de porc, sake și 2 linguri. tamari într-un castron mic. Curățați și radeți ghimbirul. Puneți 1 lingură. ghimbir cu carnea de porc; puneți restul într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
În timp ce orezul se gătește, curățați și tocați aproximativ usturoiul și tocați ceapa verde; adăugați ambele în bolul de ghimbir. Tăiați capetele lemnoase de pe sparanghel, tăiate în 1 1/2-in. bucăți și puse deoparte.
În timp ce orezul stă, într-o tigaie mare la foc mare adăugați 1 lingură. amestec de ulei și carne de porc. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de porc este fiarta, aproximativ 4 minute. Între timp, pufați orezul cu o furculiță și împărțiți uniform între 4 și 6 boluri și așezați-le lângă aragaz. Topiți orezul cu sucuri de porc și tigaie, împărțind uniform.
Întoarceți tigaia la căldură și adăugați 1 lingură rămasă. ulei, ghimbir rezervat, usturoi și ceapă verde. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Adăugați sparanghel și restul de 1 linguriță. tamari și amestecați pentru a combina.
Adăugați bulion, acoperiți și gătiți până când sparanghelul este doar fraged la mușcătură, 2 până la 3 minute.
În timp ce sparanghelul gătește, ouăle se usucă, se curăță și se taie în 1/4-in. felii. Împărțiți sparanghelul și sucurile de tigaie uniform între bolurile de orez și carne de porc. Completați fiecare porție cu felii de ou și serviți imediat.
Curcan măcinat: substitut 1 lb. pentru carnea de porc pentru o cină mai slabă.
Orez brun: folosiți orez brun cu cereale medii pentru o plecare sănătoasă și sănătoasă de la orezul alb (creșteți timpul de gătit pentru orez la 30 de minute).
În locul sparanghelului, utilizați oricare dintre următoarele la Pasul 6: spanac proaspăt, 20 oz., clătite și orice tulpini dure îndepărtate (reduceți bulionul de pui la 1/4 cană); fasole verde, 1 lb., capete tăiate și tăiate în 1 1/2-in. bucăți; Broccoli, 2 capete medii, tăiate în 1-in. flori (creșteți timpul de gătit la aproximativ 4 minute); Baby bok choy, 4 capete, separate în frunze individuale.