Blue Chip Nachos
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Blue Chip nachos. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de glazură balsamică îmbuteliată, cremă de brânză, chipsuri de cartofi tăiate ușor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blue Chip Nachos, Nachos albastru cu cip de porumb cu brânză Pepper Jack, și Negru & Albastru Burger Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânzeturile și frișca într-un castron mic, amestecând bine.
Întindeți chipsuri întregi de cartofi într-un strat dublu pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Dollop brânză pe chipsuri de cartofi.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până se încălzește.
Scoateți din cuptor și glisați cu grijă așchii și hârtia pergament pe o placă de lemn.
Se presară cu ierburi; stropiți cu cantitatea dorită de glazură balsamică.