Blonde negrese II

Blonde negrese II
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete pentru cutia de rețete, Blonde Brownies II ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 24. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. 51 de persoane au găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Toaterețete necesită praf de copt, nuci, făină și ouă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blonde Negrese Am, Nu Atât De Blonde Negrese, și Blonde Negrese.

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Adăugați zahăr și amestecați bine. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați ouăle și vanilia, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția chipsurilor de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
5
Puneți într-o tigaie unsă de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu chipsuri de ciocolată și se coace la 350 de grade F (180 de grade C) timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește și se taie în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista