Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri). Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 244 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sare și piper, fripturi de top, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri), Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură, și Friptură cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face chimichurri, combinați coriandru, oțet, ulei, usturoi, adobo, oregano, piper și fulgi de chile.
Clătiți carnea de vită, uscați-o și frecați-o peste tot cu amestecul de condimente pentru friptură.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți 1 linguriță de unt.
Așezați fripturile în tigaie și gătiți, întorcându-vă după cum este necesar, pentru a rumeni toate părțile, inclusiv marginile, aproximativ 10 minute în total pentru foarte rare (roșu în centru, tăiat pentru a testa). Pentru mediu rar, gătiți încă 2 sau 3 minute. Pentru a reduce stropirea, ștergeți grăsimea din tigaie cu prosoape de hârtie.
Transferați fripturile într-un platou; păstrați cald. Dacă în tigaie sunt prezente bucăți carbonizate întunecate, ștergeți cu un prosop de hârtie.
Adăugați untul rămas în tigaie și amestecați; când s-a topit, adăugați sosul chimichurri.
Tăiați carnea în 4 porții și puneți-o pe farfurii.
Se toarnă sucuri de carne din platou în tigaie, apoi sos de oală peste fripturi.
Asocierea vinului: un vin roșu ușor picant cu prune coapte și cireșe, cum ar fi La Boca 2003 Malbec din Argentina.