Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin

Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin
Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin este un fără gluten, întreg 30 și vegetarian supă. O porție conține 271 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui prăjit, praz încrețit, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de stridii cu praz încrețit, Fasole Verde Lămâie Cu 3 Ingrediente Cu Praz Încrețit, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Praz Încrețit Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Topiți ghee într-o tigaie cu fund greu peste o flacără moderată, apoi aruncați rozmarin, praz feliat, șalotă și ceapă.Transpirați ceapa, prazul și șalotele în ghee până când sunt parfumate și fragede, aproximativ cinci minute, apoi îndepărtați rozmarinul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
GheeGhee
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se toarnă un litru și jumătate de pui prăjit peste prazul fraged, ceapa și șalota și se fierbe, acoperit, timp de douăzeci până la douăzeci și cinci de minute.Folosind un blender de imersie, amestecați supa până când este netedă și uniformă în textură.Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare de mare nerafinată și piper alb măcinat.Îmbrăcați biscuitul de ceapă cu praz încrețit chiar înainte de servire.praz încrețit: metodă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Pui PrăjitPui Prăjit
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Topiți ghee într-o tigaie din fontă peste o flacără moderat mare, apoi aruncați prazul feliat.Prăjiți prazul feliat în ghee până se rumenesc și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți imediat din tigaie și serviți peste bisque de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BisqueBisque
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista