Biscuiți Elf verde și șuncă

Biscuiți Elf verde și șuncă
Biscuiții Green Elf și șunca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă prietenoasă FODMAP servește 28 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, parmezan, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Biscuiți Cu Ceapă Verde, și Biscuiți Cu Roșii Verzi Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună spanacul și următoarele 3 ingrediente cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 8 până la 10 ori. Bateți sau Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Așezați cel puțin 1/2 inch pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți biscuiții la 425 timp de 10 minute sau până devin aurii. Se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Se amestecă împreună 1/4 cană de unt și 1 lingură de muștar. Împărțiți biscuiții și întindeți părțile tăiate uniform cu amestec de unt; umpleți biscuiții uniform cu șuncă feliată subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
BiscuițiBiscuiți
MuștarMuștar
UntUnt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista