Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Boabe De Piper Verde
Biscuiti de porumb verde-piper este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de praf de copt, făină, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Făină de porumb și boabe de piper verde, Biscuiți Din Făină De Porumb Albastru Cu Brânză, și Crackers Picante De Parmezan Din Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Bateți împreună făină, făină de porumb, praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr brun, 2 lingurițe de boabe de piper și sare de masă într-un castron. Amestecați untul folosind un blender de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați zară și amestecați doar până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 6 până la 8 ori.
Se taie în 5 bucăți, apoi se răcește, acoperit cu folie de plastic, 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Amestecați sarea kosher și restul de 2 lingurițe de boabe de piper într-un castron mic.
Întindeți 1 bucată de aluat pe o suprafață bine făinată cu un sucitor făinat într-un dreptunghi de 15 x 4 inci (grosime de 1/8 inch). Periați ușor cu ou, apoi înțepați peste tot cu o furculiță.
Se presară cu aproximativ 1/2 linguriță amestec de sare și piper.
Tăiați transversal în 12 benzi și aranjați 1/8 inch pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până la maro auriu și crocant, 20 până la 25 de minute. Răciți ușor biscuiții, apoi transferați-i pe rafturi pentru a se răci complet.
Crackers păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.