Biscuiți de șuncă de țară cu unt de arțar
Țara șuncă Scones cu unt de arțar ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 307 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare scoțiană. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 19%. Încercați Biscuiți de dovleac-afine cu unt de arțar bătut, Scorțișoară unt de arahide Chip Scones cu arțar Bacon glazura, și Biscuiți De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă șunca.
Adăugați frișcă, amestecând cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori.
Transferați aluatul pe o foaie de copt ușor unsă. Pat într-un cerc de 7".
Tăiați în 10 pene. (Nu separați pene.)
Coaceți la 425 timp de 24 până la 26 de minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Se lasă să se răcească ușor. Pene Separate; se servește cald cu unt de arțar.
Notă: nu fi tentat să adăugați mai multă făină la rețeta de biscuiți. Aluatul de aluat ar trebui să fie puțin lipicios.