Biscuiți De Tei De Căpșuni Fără Gluten

Biscuiți De Tei De Căpșuni Fără Gluten
Scones de tei de căpșuni fără Gluten este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 345 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Strawberry Key Lime Scones & colecție de 50 Key Lime s, Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Biscuiți Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, zahărul granulat, praful de copt, coaja de tei, guma de xantan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Gumă XantanGumă Xantan
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Coaja De TeiCoaja De Tei
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Amestecați ușor căpșunile. Se amestecă frisca doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pe suprafața ușor presărat cu amestec de făină, se framanta amestecul de 5 până la 7 ori pentru a forma aluat. Pat în cerc de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
AluatAluat
5
Tăiați aluatul în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați pene pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea pe foaia de cookie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BolBol
10
Stropiți peste biscuiți calzi.
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista