Biscuiți De Tei De Căpșuni Fără Gluten
Scones de tei de căpșuni fără Gluten este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 345 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Strawberry Key Lime Scones & colecție de 50 Key Lime s, Biscuiți Cu Fructe De Mei Fără Gluten /Fără Lactate, și Biscuiți Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, zahărul granulat, praful de copt, coaja de tei, guma de xantan și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Amestecați ușor căpșunile. Se amestecă frisca doar până se umezește.
Pe suprafața ușor presărat cu amestec de făină, se framanta amestecul de 5 până la 7 ori pentru a forma aluat. Pat în cerc de 3/4 inch.
Tăiați aluatul în 8 pene.
Așezați pene pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea pe foaia de cookie 1 minut.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste biscuiți calzi.