Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette

Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette
Biscuiți de hamsie: Alici în Polpette este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, pătrunjel, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Linguine con alici (Linguini cu sos de hamsie), Tort de hamsie și pesmet-Tortino di alici, și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta).

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ fileurile de hamsie. Într-un castron de dimensiuni medii, combinați ouăle, pâinea, brânza, stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați usturoiul zdrobit și pătrunjelul, piureul de cartofi și hamsia. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Folosind o lingură mare, formați amestecul în clătite cu diametrul de aproximativ 2 inci. Dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când atinge o temperatură de 360 până la 375 grade F. Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit. Lucrând în loturi mici de 6, ridicați cu grijă bilele de hamsie și puneți-le în uleiul fierbinte. Se prăjește biscuiții până se rumenesc. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, îndepărtați clătitele finite pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce gătesc. Continuați acest proces până când toate prăjiturile sunt gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se presară cu brânză și se servește fierbinte cu lămâi feliate pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista