Biscuiți Cu Zahăr Din Fasole De Vanilie
Cookie-urile de zahăr de vanilie-fasole ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 63 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Din Fasole De Vanilie, Biscuiți Cu Zahăr Din Fasole De Vanilie, și Fursecuri Cu Zahăr De Crăciun Cu Fasole De Vanilie.
Instrucțiuni
Într-un castron cu un mixer electric bateți împreună untul, scurtarea și 3/4 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Cu un cuțit înjumătățiți boabele de vanilie pe lungime. Răzuiește semințele în amestecul de unt și bate în ou și extract de vanilie până se combină bine. Cerneti faina, praful de copt si sarea in amestec si bateti pana se combina.
Pe o foaie mare de hârtie de ceară formează aluatul într - un jurnal de 10 pe 2 inci și se rostogolește în hârtie de ceară. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 4 ore. Aluatul păstrează până la 3 zile învelite în hârtie de ceară și folie.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Puneți restul de 1/4 cană de zahăr pe un platou.
Îndepărtați hârtia de ceară și rulați zahărul (nu tot zahărul va adera la Jurnal).
Tăiați buștenul transversal în felii groase de 1/4 inch și înmuiați părțile tăiate ale feliilor în zahăr pe platou. Aranjați fursecurile la o distanță de 1/2 inch pe foi de copt unsuroase și coaceți în loturi în mijlocul cuptorului 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt aurii palide. Cu o spatulă metalică transferați cookie-urile într-un suport pentru a se răci. Cookie-urile pot fi făcute cu 2 zile înainte (Vezi nota de mai sus) și păstrate între foi de hârtie de ceară într-un recipient etanș.