Biscuiți Cu Unt-Fulgi De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile cu fulgi de ovăz. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ovăz cu gătit rapid, zahăr, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Butterscotch (Copycat Ovaz Scotchies), Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Butterscotch, și biscuiți cu fulgi de ovăz butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Într-un castron mare, bateți untul, zahărul, scorțișoara și oul cu mixerul electric la viteză medie până la crem. Se amestecă amestecul de tort și ovăzul până se amestecă. Se amestecă chipsurile de butterscotch și nucile.
Pe foile de cookie-uri unsuroase, aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la aproximativ 2 inci distanță. Aplatizați ușor aluatul cu degetele.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire. Magazin acoperit.