Biscuiți Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Biscuiții cu unt de arahide acoperite cu ciocolată sunt un condiment care servește 40. Pentru 1,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes are 204 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Un amestec de biscuiți rotunzi cu unt, stropi de bomboane colorate, acoperire de cofetari de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 13%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mere acoperite cu unt de arahide cu ciocolată, Banane Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, și Ciocolată Unt De Arahide Banane Zahăr Acoperite Gogoși.
Instrucțiuni
Întindeți aproximativ 1 linguriță de unt de arahide pe fiecare jumătate din biscuiți. Acoperiți cu biscuiții rămași pentru a face "sandvișuri"cu unt de arahide.
Topiți coaja de migdale cu aromă de ciocolată sau învelișul de bomboane de vanilie în partea superioară a unui cazan dublu peste apă fierbinte, care nu fierbe. Reduceți căldura și păstrați ciocolata în partea superioară a cazanului dublu peste apa care fierbe.
Înmuiați fiecare "sandwich" de cracker în ciocolată, permițând excesului să se scurgă înapoi în oală.
Așezați biscuiții acoperiți pe hârtie de ceară pentru a se răci.
Presărați cu stropi multicolore sau alte decorațiuni de sărbători. Lăsați acoperirea să se fixeze complet, introducând în frigider timp de 15 minute, dacă este necesar. A se păstra între straturile de hârtie de ceară într-un loc răcoros și uscat sau la frigider. De asemenea, acestea îngheață bine.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Jeroboam) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.