Biscuiți Cu Stafide
Biscuiții cu stafide ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 8 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 87 calorii. 268 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, făină, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Stafide Prăjite, Biscuiți Cu Stafide De Scorțișoară, și Biscuiți Cu Scorțișoară Și Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.Ungeți o foaie de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara (nu ezitați să folosiți mai mult sau mai puțin) și zahărul și bateți pentru a combina.
Adăugați stafide, amestecând de câteva ori pentru a asigura o distribuție uniformă.
Adăugați mere (10 linguri) și amestecați până când aluatul este plin de bucăți de aluat. Un praf ușor de făină este în regulă, dar asigurați-vă că nu există buzunare de făină pe fundul sau părțile laterale ale bolului de amestecare. De asemenea, aveți grijă să nu amestecați prea mult-acele bulgări sunt importante. Apoi adăugați 1/2 cană de lapte nondairy, amestecând până când se formează un aluat umed și gros. Ar trebui să fie oarecum uscat, așa că adăugați laptele rămas fără lapte (unele făini nu sunt la fel de însetate ca altele, așa că dacă al tău este destul de umed, nu adăugați extra fără lapte). Aruncați linguri pe foaia de prăjituri, lăsând câțiva centimetri spațiu între fiecare, astfel încât să se poată răspândi. Pentru biscuiții rotunzi, folosiți degetele curate pentru a modela și netezi fiecare picătură într-un mod circular. (Randament 13-15 biscuiți).
Coaceți 9-12 minute până când este ferm la atingere și auriu în jurul marginilor.Pentru glazură, amestecați zahărul pudră cu 1 linguriță de lichid, cum ar fi lapte nondairy, extract de vanilie, extract de migdale (cel mai bun!), suc proaspăt de lămâie sau suc proaspăt de portocale. Pentru o glazură mai subțire, adăugați mai mult lichid. Pentru o glazură mai groasă, adăugați mai mult zahăr.Informații Nutriționale
80gfibre dietetice0. 70gzahări1. 60gproteine2. 10g
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling