Biscuiți cu sare și piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu sare și piper. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 260 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, smântâna, sarea de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 393 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu sare și piper cu unt de slănină, Biscuiți cu sare și piper cu supă rustică de brânză elvețiană din făină de porumb, și Creveți De Sare Și Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Bateti smantana si 3 linguris smântână grea într-un castron mic.
Pulsează praful de copt, sarea kosher, zahărul, 1/2 linguriță de piper și 2 căni de făină într-un robot de bucătărie până se combină; adăugați unt și pulsați până la textura făinii grosiere, cu câteva bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre rămase.
Transferați amestecul într-un castron mare. Folosind o lingură, amestecați amestecul de smântână, apoi frământați ușor de câteva ori doar până când un aluat shaggy se reunește (o mână ușoară este cheia biscuiților fragezi, așa că aveți grijă să nu amestecați prea mult).
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 3/4" grosime. Folosind tăietor, taie biscuiți, rerolling resturi după cum este necesar.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu pergament și periați cu 1 lingură de smântână grea rămasă; se presară sare de mare și mai mult piper.
Coaceți până se rumenesc pe vârfuri și fund, 15-20 de minute.
Serviți cald cu unt de sare și piper, dacă doriți.
Faceți înainte: aluatul poate fi făcut și tăiat cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți. Biscuiții pot fi coapte cu 2 ore înainte. Reîncălziți înainte de servire, dacă doriți.