Biscuiți cu fulgi de ovăz de arțar
Rețeta de prăjituri cu fulgi de ovăz de arțar poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 3 g de grăsimi și un total de 70 de calorii. Această rețetă servește 66. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Mergeți la magazin și cumpărați sirop de arțar, unt, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert ieftin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este îmbunătățibil. Biscuiții cu fulgi de ovăz cu arțar, prăjiturile cu fulgi de ovăz pentru micul dejun și prăjiturile cu fulgi de ovăz cu banane și arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul, siropul și vanilia.
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan și stafidele.
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cremă Sherry, Madeira și Prosecco sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru prăjituri cu fulgi de ovăz. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut]()
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșă. Un vin foarte viu, foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare, ușoară pentru orice petrecere! Această șampanie se asortează bine cu crustacee, mâncăruri din carne de porc, brânzeturi blânde și moi și pește bogat. Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir