Biscuiți cu Chip de Fistic

Biscuiți cu Chip de Fistic
Rețeta Pistachio Chip Cookies poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 74 de porții cu 76 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, ou, amestec de budincă de fistic și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Biscuiții cu afine cu fistic, ciocolată și fistic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, cremă de brânză și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Sau Legume FierteMazăre Sau Legume Fierte
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
1/2 Cană Vin Dulce De Marsala1/2 Cană Vin Dulce De Marsala
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece1/2 Cană Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2
Combinați făina, amestecul de budincă și praful de copt; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă fulgi de ciocolată. Dați la frigider pentru 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Plăcintă Congelată NecoaptăCoajă De Plăcintă Congelată Necoaptă
1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat1/2 Legatura Spanac Proaspat Tocat
1/4 Cană Bucăți De Nalbă De Vanilie PUFFED JET1/4 Cană Bucăți De Nalbă De Vanilie PUFFED JET
1/4 De Kilogram De șuncă Măcinată Complet Fiartă (aproximativ1/4 De Kilogram De șuncă Măcinată Complet Fiartă (aproximativ
3
Rulați aluatul în 1 inch. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Porc, Capacul Gras LăsatFriptură De Muschi De Porc, Capacul Gras Lăsat
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
4
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt unse; aplatizați ușor cu fundul unui pahar.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
5
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când fundul se rumenește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)1 Cană Nucă De Cocos îndulcită (opțional)
6
Scoateți pe rafturi de sârmă.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții74
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista