Biscuiți Cu Ceapă Franceză
Biscuiții de ceapă franceză sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, baie de ceapă, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ceapă Franceză, Biscuiți Cu Ceapă Franceză, și Biscuiți Delicioși Cu Ceapă Franceză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți ușor foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit.
În castron mediu, se amestecă dip, lapte și pătrunjel cu telul pana se omogenizeaza. Se amestecă amestecul Bisquick până se omogenizează bine. Formați aluatul în 12 runde; așezați pe foaia de prăjituri.
Ungeți blaturile de runde cu unt topit.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când sunt ușor aurii.