Biscuiți Cu Brânză În Formă De Inimă

Biscuiți Cu Brânză În Formă De Inimă
Biscuiții de brânză în formă de inimă sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 209 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un mic dejun European. Această rețetă este plăcută de 53 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de praf de copt, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Biscuiți uscați cu cireșe și ciocolată în formă de inimă, Nibbles De Ouă Și Brânză În Formă De Inimă, și Produse De Patiserie Pentru Micul Dejun Cu Brânză Cremă De Căpșuni În Formă De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se amestecă brânza. Într-un castron mic, combinați oul, smântâna, uleiul și laptele. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate; se amestecă amestecul de ouă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați ușor de 10-12 ori. Scoateți ușor până la 1/3 in. grosime.
3
Tăiați cu un 3-in făinat. cutter în formă de inimă.
4
Locul 2 în. separat pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 425 CP timp de 15-20 minute sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigaie în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista