Biscuiti cu melasa cu picior

Biscuiti cu melasa cu picior
Reteta Biscuiti cu melasa cu picior se poate face in aproximativ 50 de minute. Acest desert are 41 de calorii, 0 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 96 și costă 5 cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, melasă, sare și rădăcină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 10 Days of Cookies: Chewy Molass Cookies, Melass Cookies și Molasse Cookies.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Se bate melasa, oul si ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Zahăr Turbinado (brut Spălat).3/4 Cană Zahăr Turbinado (brut Spălat).
Zahăr Turbinado (brut Spălat).Zahăr Turbinado (brut Spălat).
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele, cayenne, sare, nucșoară, piper alb, cardamom și coriandru; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-1/2 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Rulați în 1/2 inch. mingi; se rulează în zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista