Biscuiti cu melasa cu picior
Reteta Biscuiti cu melasa cu picior se poate face in aproximativ 50 de minute. Acest desert are 41 de calorii, 0 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 96 și costă 5 cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, melasă, sare și rădăcină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 10 Days of Cookies: Chewy Molass Cookies, Melass Cookies și Molasse Cookies.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Se bate melasa, oul si ghimbirul.
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele, cayenne, sare, nucșoară, piper alb, cardamom și coriandru; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1-1/2 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Rulați în 1/2 inch. mingi; se rulează în zahăr turbinado.
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.