Biscuit Souffle Mic Dejun Caserola

Biscuit Souffle Mic Dejun Caserola
Biscuit Souffle mic dejun caserola ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de prăjituri cu cârnați vegetali, ouă, rulouri gata de copt biscuiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Crock-Pot Biscuit Mic Dejun Caserola, Caserola de mic dejun cu biscuiți cu ouă și brânză, și Caserola pentru micul dejun cu ouă, biscuiți și cârnați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux brut ros circulatorcu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Culoarea somonului strălucitor, cu un nas elegant de zmeură și cassis. Bule foarte fine și persistente, care tachinează gura și finisajul minunat al aromelor clare, rotunde, fructate. Bucurați-vă de Calvet Brut Rose oricând ca aperitiv, amestec de cocktailuri, libație de brunch sau pentru orice cauză de sărbătoare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista