Biscotti Vegani Cu Ciocolată Portocalie
Rețeta Biscotti vegani cu ciocolată portocalie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 18 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 164 calorii. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de portocală, zahăr, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată, Biscotti Cu Ciocolată, și Biscotti Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 C (350 F). Înveliți ușor o foaie de copt cu gătit spray.In un castron mare, folosiți un mixer electric pentru a bate împreună sucul de portocale și semințele de in, bătând aproximativ 30 de secunde.
Adăugați zahărul, uleiul, coaja de portocală și vanilia și amestecați până se omogenizează.Cernem în făină, săgeată, praf de copt și sare. Se amestecă pentru a combina. Chiar înainte ca aluatul să se unească, adăugați chipsuri de ciocolată și folosiți-vă mâinile pentru a le frământa în aluat. Aluatul va fi rigid.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită. Formați aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 30 cm (12 inci) lungime și 10 cm (4 inci) lățime.
Coaceți timp de 27 până la 30 de minute sau până când se umflă ușor și se rumenesc.
Scoateți aluatul din cuptor și lăsați să se răcească timp de 30 până la 35 de minute sau până când este foarte ferm.Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 190 C (375 F).Odată ce aluatul copt s-a răcit, folosiți un cuțit greu și foarte ascuțit pentru a-l tăia în felii groase de 18 1 cm ( 1/2 inch). Nu tăiați și nu folosiți un cuțit zimțat. Împingeți în jos cu o mișcare fermă și rapidă.Aranjați biscotti pe partea lor pe foaia de copt și coaceți încă 10 minute. Întoarceți biscotti și coaceți încă 7 minute sau până când se rumenesc ușor și crocant.Lăsați biscotti să se răcească câteva minute pe foaia de copt înainte de a transfera într-un suport pentru a se răci complet.