Bile Labne condimentate în ulei de măsline
Bile labne condimentate în ulei de măsline este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 25. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 64 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oregano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 72 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Conopidă prăjită și răspândire Labne, și Bile De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sarea, piperul și usturoiul prin iaurt.
Așezați un prosop curat pe o strecurătoare sau strecurătoare și turnați iaurtul condimentat. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc răcoros sau trageți colțurile împreună și legați prosopul de vase cu o bandă elastică groasă sau sfoară cât mai strâns posibil în jurul iaurtului, crescând astfel presiunea.
Faceți o buclă în șir și agățați prosopul umplut peste o găleată sau peste chiuvetă. Este la îndemână să întoarceți un scaun cu susul în jos, să atârnați prosopul pe cruce și să așezați o găleată sub el. Sau puteți agăța prosopul de un copac afară, dacă vremea nu este prea caldă. Vei veni cu ceva. Agățați prosopul cel puțin 3 zile într-un loc răcoros. În fiecare zi încercați să strângeți puțin mai mult prosopul (trebuie extrasă cât mai multă umiditate).
Așezați jumătate din uleiul de măsline, frunzele de dafin și alte condimente într-un recipient de sticlă atractiv, înalt, borcan de conservare sau vază curată.
Se amestecă oregano uscat și cimbru pe o farfurie. Cu mâinile curate, creați bile mici, de mărimea unei nuci, cu iaurtul scurs și rulați cu grijă prin ierburi. Glisați-le în ulei unul câte unul și completați recipientul cu ulei de măsline pentru ca bilele să "plutească.”