Bile de Mamaliga cu sunca afumata

Bilele de Mamaliga cu șuncă afumată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 425 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de porumb, bulion de pui, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mamaliga traditionala romaneasca cu branza Feta si Bacon (Mamaliga cu Branzan in Paturi), Mini Bile De Brânză Gouda Afumate, și Mac Cheddar afumat cu mere și bile de brânză (fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți stocul la foc mic și apoi bateți în făina de porumb.
Bateți untul, sarea și piperul în amestecul de făină de porumb. Puneți deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a atinge, rotiți-vă în bile de dimensiunea unei mingi de golf.
Puneți o gaură în mijloc și umpleți cu 1/4 linguriță fiecare din ricotta și șuncă și rulați.
Într-o cratiță adâncă, încălziți 4 inci ulei la 375 grade F. prăjiți timp de 2 până la 3 minute în ulei fierbinte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.