Bigoli cu Ragu de rață

Bigoli cu Ragu de rață
Bigoli cu Ragu de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1184 calorii, 75g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $6.93 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stoc de pui, lapte cald, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Rigatoni cu carpa de rata 4, Spaccatelle Cu Ragu De Rață, și Garganelli cu Ragu de rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați picioarele de rață și îndepărtați toată grăsimea. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2
Într-o caserolă cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați picioarele de rață și gătiți până se rumenesc pe toate părțile și îndepărtați, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați vinul, roșiile, bulionul de pui și ciupercile uscate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați picioarele de rață și reveniți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
7
Scoateți picioarele de rață și lăsați să se răcească. Trageți toată carnea de pe oase și reveniți la oală, fără oase. Fierbeți neacoperit timp de 30 de minute sau până când este destul de gros. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picior De RațăPicior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Umpleți o oală mare cu 6 litri de apă și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti bigoli pana la" al dente", aproximativ 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Încălziți sosul, scurgeți pastele și aruncați în tigaie. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face aluatul: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și amestecul de lapte. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
13
Pentru a face Bigoli: frământați aluatul până se omogenizează și se strânge și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Notă: nu săriți peste porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
15
Tăiați aluatul în 6 bucăți și treceți fiecare bucată printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce pastele ies, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
16
Așezați-vă pe o foaie de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 6 bucăți în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista