Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel
Bietole Al Forno: sfecla prăjită cu sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe sparanghel jumbo, sare kosher, parmigiano-reggiano, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Patate al forno (cartofi prăjiți la cuptor italieni).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F
Întindeți sarea kosher pe o foaie de prăjituri suficient de mare pentru a ține sfecla și așezați sfecla necojită pe sare.
Se introduce la cuptor și se gătește 45 de minute. Între timp, tăiați centimetrul inferior lemnos al sparanghelului și curățați ultimii trei centimetri din fundul tulpinii și lăsați-l deoparte. Când au trecut cele 45 de minute, deschideți ușa cuptorului și așezați cu grijă sparanghelul în jurul sfeclei deasupra sării. Reveniți la cuptor și gătiți încă 15 minute.
Scoateți din cuptor și scoateți sparanghelul pe un platou.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu puțină sare în tigaia de prăjire. Lăsați sfecla să se răcească 5 minute și apoi curățați-le.
Tăiați sfecla decojită în zaruri de 1/4 inci și puneți-o într-un bol de bucătărie. Îmbrăcați sfecla cu oțetul și uleiul rămas și condimentați-le cu sare și piper.
Adăugați frisee în vasul de sfeclă și aruncați pentru a amesteca bine. Aranjați amestecul de sfeclă și frisee peste sparanghel, radeți cioburile de Parmigiano și serviți.