Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel

Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel
Bietole Al Forno: sfecla prăjită cu sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe sparanghel jumbo, sare kosher, parmigiano-reggiano, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Patate al forno (cartofi prăjiți la cuptor italieni).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Întindeți sarea kosher pe o foaie de prăjituri suficient de mare pentru a ține sfecla și așezați sfecla necojită pe sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se introduce la cuptor și se gătește 45 de minute. Între timp, tăiați centimetrul inferior lemnos al sparanghelului și curățați ultimii trei centimetri din fundul tulpinii și lăsați-l deoparte. Când au trecut cele 45 de minute, deschideți ușa cuptorului și așezați cu grijă sparanghelul în jurul sfeclei deasupra sării. Reveniți la cuptor și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți din cuptor și scoateți sparanghelul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu puțină sare în tigaia de prăjire. Lăsați sfecla să se răcească 5 minute și apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Tăiați sfecla decojită în zaruri de 1/4 inci și puneți-o într-un bol de bucătărie. Îmbrăcați sfecla cu oțetul și uleiul rămas și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați frisee în vasul de sfeclă și aruncați pentru a amesteca bine. Aranjați amestecul de sfeclă și frisee peste sparanghel, radeți cioburile de Parmigiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cret AndiveCret Andive
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista