Bicerin-băutură de cafea și ciocolată

Bicerin-băutură de cafea și ciocolată
Bicerin-cafea & băutură de ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cană de ciocolată cu adevărat de băut, espresso puternic, zahăr și cremă unică. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și E Timpul Pentru O Băutură: Cafea Irlandeză, Băutură De Cafea Paleo : Latte De Dovleac, și Cafeaua irlandeză a lui Simon și seafort este băutura perfectă după cină.

Instrucțiuni

1
Alcătuiește un ulcior mic cu ciocolată de băut de foarte bună calitate (eu folosesc Charbonnel & Walker, care este destul de scump, dar are un gust fantastic). Faceți niște espresso puternic. În al treilea rând-umpleți două pahare cu cafeaua, adăugând zahăr după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați încă o treime din ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Bateți niște cremă unică până se spumează, turnați peste mocha, astfel încât să stea deasupra. Bea și bucură-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UnicăCremă Unică
MochaMocha
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista