Pan Fried biban de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 464 calorii, 31g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fileuri biban de mare, unt, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Bas cu dungi prăjite cu roșii prăjite și mărar, Bas Prăjit În Tigaie, și Biban De Mare Prăjit În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare cu ulei de măsline și 1 lingură de unt. Condimentează fileurile cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați fileurile în tigaie și gătiți aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Când peștele este gătit, puneți-l deoparte pe o farfurie și deglazați tigaia cu vermut, adăugați cimbru și șofran lăsând să baloneze până se reduce cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
șofran
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați untul rămas și bateți urmat de smântâna grea și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Serviți fileuri cu sos ușor de cremă de șofran și sparanghel albit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.