Biban de mare prăjit la cuptor cu sos de ghimbir și Lime

Biban de mare prăjit la cuptor cu sos de ghimbir și Lime

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 5 ingrediente și 3 lingurițe de ulei într-un castron mic. Sos de sezon cu sare și piper.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Periați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu restul de 2 lingurițe de ulei. Aranjați peștele în vasul pregătit; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Presărați pește cu sare și piper; lingură 1/2 lingură sos peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 12 minute. Topiți peștele cu sosul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista