Biban de mare prăjit la cuptor cu sos de ghimbir și Lime
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 5 ingrediente și 3 lingurițe de ulei într-un castron mic. Sos de sezon cu sare și piper.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Periați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu restul de 2 lingurițe de ulei. Aranjați peștele în vasul pregătit; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Presărați pește cu sare și piper; lingură 1/2 lingură sos peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 12 minute. Topiți peștele cu sosul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe