Biban de mare prăjit la cuptor cu sos de ghimbir și Lime
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 5 ingrediente și 3 lingurițe de ulei într-un castron mic. Sos de sezon cu sare și piper.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu restul de 2 lingurițe de ulei. Aranjați peștele în vasul pregătit; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați pește cu sare și piper; lingură 1/2 lingură sos peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 12 minute. Topiți peștele cu sosul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Roast fish until just opaque in center, about 12 minutes. Top fish with remaining sauce and serve.