Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare la grătar cu un sos portughez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3496 calorii, 38g de proteine, și 313g de grăsime. Un amestec de ceapă, cimbru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți portughezi la grătar cu sos fierbinte, Bas la grătar cu sos vierge, și Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul.Frecați fiecare pește cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați peștele pe grătarul fierbinte și grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de greutatea fiecăruia fish.In o tigaie sote, încălziți uleiul de măsline rămas. Când uleiul este fierbinte, sotati ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile, măslinele negre și fasolea fava. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Fasole Fava
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Se sotează 2 minute.Se amestecă usturoiul, hamsiile, ierburile proaspete și vinul alb. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la foc mic. Se fierbe timp de 2 minute.Îndoiți untul, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
Sani De Fazan Daca)
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Puneți sosul în centrul unei farfurii alungite.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.