Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez

Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare la grătar cu un sos portughez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3496 calorii, 38g de proteine, și 313g de grăsime. Un amestec de ceapă, cimbru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți portughezi la grătar cu sos fierbinte, Bas la grătar cu sos vierge, și Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.Frecați fiecare pește cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați peștele pe grătarul fierbinte și grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de greutatea fiecăruia fish.In o tigaie sote, încălziți uleiul de măsline rămas. Când uleiul este fierbinte, sotati ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați roșiile, măslinele negre și fasolea fava. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Fasole FavaFasole Fava
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Se sotează 2 minute.Se amestecă usturoiul, hamsiile, ierburile proaspete și vinul alb. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la foc mic. Se fierbe timp de 2 minute.Îndoiți untul, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Puneți sosul în centrul unei farfurii alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Așezați peștele direct deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)fileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate2cp. legume (de exemplu, spanac)fileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)1parmezan rasbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat1parmezan rasbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat1parmezan raspătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper4Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate4Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1parmezan rasoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1parmezan rasoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii Rome decojite și tocateroșii Rome decojite și tocate1pentru fiecare.Fripturi de vită New York, cu os, dacă dorițiFripturi de vită New York, cu os, dacă doriți1pentru fiecare.sare și piper negrusare și piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista