Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez

Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare la grătar cu un sos portughez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3496 calorii, 38g de proteine, și 313g de grăsime. Un amestec de ceapă, cimbru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți portughezi la grătar cu sos fierbinte, Bas la grătar cu sos vierge, și Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.Frecați fiecare pește cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați peștele pe grătarul fierbinte și grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de greutatea fiecăruia fish.In o tigaie sote, încălziți uleiul de măsline rămas. Când uleiul este fierbinte, sotati ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați roșiile, măslinele negre și fasolea fava. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Fasole FavaFasole Fava
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Se sotează 2 minute.Se amestecă usturoiul, hamsiile, ierburile proaspete și vinul alb. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la foc mic. Se fierbe timp de 2 minute.Îndoiți untul, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Puneți sosul în centrul unei farfurii alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Așezați peștele direct deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barfileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate2Bucăți de caramele Heath Barfileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)11 lingură de oregano uscatbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatpătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatdressing lamaie piperdressing lamaie piper11 lingură de oregano uscatdressing lamaie piperdressing lamaie piper42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata11 lingură de oregano uscatoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatoregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii Rome decojite și tocateroșii Rome decojite și tocate1pentru fiecare.1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă1pentru fiecare.sare și piper negrusare și piper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista