Bezele cu zmeură umplute cu ciocolată ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această garnitură are 182 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână pudră de gelatină de zmeură, extract de vanilie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Cupcakes cu ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată , prăjituri umplute cu unt de arahide cu ciocolată și cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți albușurile într-un castron; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile si crema de tartru la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Se bate treptat gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3
Puneți bezea în opt movile pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Modelați în 3-1/2 inchi. cești cu dosul lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți la 250° timp de 45 de minute. Opriți cuptorul; se lasă bezeaua la cuptor pentru 1 până la 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru umplutură, la cuptorul cu microunde, topește ciocolata cu apă; se amestecă până la omogenizare. Rece. Într-un castron mic, bate laptele, vanilia și amestecul de topping bătut până se formează vârfuri moi. Se pliază în ciocolată topită. Se pune în cupe de bezea. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat