Bezele cu zmeură umplute cu ciocolată
Bezele cu zmeură umplute cu ciocolată ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această garnitură are 182 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână pudră de gelatină de zmeură, extract de vanilie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Cupcakes cu ciocolată umplute cu unt de arahide cu glazură de Ganache de ciocolată , prăjituri umplute cu unt de arahide cu ciocolată și cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Bate albusurile si crema de tartru la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Se bate treptat gelatina.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă.
Puneți bezea în opt movile pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Modelați în 3-1/2 inchi. cești cu dosul lingurii.
Coaceți la 250° timp de 45 de minute. Opriți cuptorul; se lasă bezeaua la cuptor pentru 1 până la 1-1/2 ore.
Pentru umplutură, la cuptorul cu microunde, topește ciocolata cu apă; se amestecă până la omogenizare. Rece. Într-un castron mic, bate laptele, vanilia și amestecul de topping bătut până se formează vârfuri moi. Se pliază în ciocolată topită. Se pune în cupe de bezea. Se da la frigider pana la servire.