Bezea Cu Mentă
Bezea de mentă ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețeta pe care ai căutat-o. Acest hor d ' oeuvre are 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 94 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Bezea Cu Mentă, Bezea Cu Mentă, și Bezea Cu Mentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți albușurile până se spumează.
Se presară sare și cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri tari, aproximativ 7 minute. Aruncați cu lingurițe pe folie unsă sau foi de copt căptușite cu hârtie; se presară cu bomboanele zdrobite.
Se coace la 225 la 1-1/2 ore. Opriți focul; lăsați prăjiturile la cuptor cu ușa întredeschisă cel puțin 1 oră sau până se răcește. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.