Bezea cu căpșuni proaspete și Mascarpone de ciocolată

Bezea cu căpșuni proaspete și Mascarpone de ciocolată
Meringues cu căpșuni proaspete și Mascarpone de ciocolată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 256 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză mascarpone, căpșuni, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bezea de ciocolată și căpșuni, Bezea cu ciocolată cu căpșuni, și Tort alimentar înger cu Nutella burniță, căpșuni proaspete și cremă Mascarpone.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 6 cercuri (4 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; asigurați-vă cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când se formează vârfuri rigide (nu bateți). Împărțiți uniform amestecul de albus de ou între 6 cercuri desenate pe foaia de copt; întindeți pentru a umple cercurile folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; răciți bezelele în cuptorul închis timp de 30 de minute. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie. Se răcește complet. (Bezelele pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a prepara mascarpone ciocolata, cerne împreună 1 1/2 linguri de zahăr și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Combinați mascarpone, lapte și vanilie într-un castron mic; amestecați doar până când sunt combinate. Se amestecă amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a pregăti căpșunile, aruncați fructe de pădure cu 1/4 cană de zahăr; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Așezați 1 bezea pe fiecare dintre cele 6 farfurii; întindeți aproximativ 1 1/2 linguri amestec de mascarpone deasupra fiecărei bezea. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista