Bezea cu căpșuni proaspete și Mascarpone de ciocolată
Meringues cu căpșuni proaspete și Mascarpone de ciocolată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 256 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de brânză mascarpone, căpșuni, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bezea de ciocolată și căpșuni, Bezea cu ciocolată cu căpșuni, și Tort alimentar înger cu Nutella burniță, căpșuni proaspete și cremă Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti bezea, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 6 cercuri (4 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; asigurați-vă cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până când se formează vârfuri rigide (nu bateți). Împărțiți uniform amestecul de albus de ou între 6 cercuri desenate pe foaia de copt; întindeți pentru a umple cercurile folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ardei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Coaceți la 225 timp de 1 1/2 ore. Opriți cuptorul; răciți bezelele în cuptorul închis timp de 30 de minute. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie. Se răcește complet. (Bezelele pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Pentru a prepara mascarpone ciocolata, cerne împreună 1 1/2 linguri de zahăr și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Combinați mascarpone, lapte și vanilie într-un castron mic; amestecați doar până când sunt combinate. Se amestecă amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De Orez
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Pentru a pregăti căpșunile, aruncați fructe de pădure cu 1/4 cană de zahăr; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Așezați 1 bezea pe fiecare dintre cele 6 farfurii; întindeți aproximativ 1 1/2 linguri amestec de mascarpone deasupra fiecărei bezea. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1/2 cană amestec de căpșuni.