Betisoare De Pui Cu Lămâie-Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe de pui cu lămâie-usturoi. O porție conține 293 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.17 pe portie. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tobe de pui, pătrunjel, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Copane De Pui Cu Lămâie Cu Usturoi, Lemon Usturoi Copane De Pui La Cuptor, și Copane de pui cu ierburi prăjite cu lămâie și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tava de copt superficială cu folie; pulverizați Generos folia cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, chimenul și sucul de lămâie.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Se adaugă amestecul de suc de lămâie; se agită pentru a acoperi uniform puiul.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a marina.
Încălziți cuptorul la 177°.
Puneți puiul în tava de copt. Dacă doriți, tăiați 1 din lămâi în 8 pene și puneți-le printre pui în tigaie pentru un plus de umiditate și aromă în timpul coacerii. Acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți 1 oră. Dacă coaceți cu pielea pe pui, îndepărtați folia după coacere 1 oră și fierbeți 2 până la 5 minute sau până când usturoiul sau partea superioară a pielii devine maro auriu.
Între timp, tăiați restul de 2 lămâi în 8 felii fiecare.
Înainte de servire, presărați puiul cu pătrunjel.
Serviți fiecare toiag de pui cu 1 felie de lămâie.