Berry Fleac
Nevoie de un desert fără gluten? Berry fleac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 1588 calorii, 15g de proteine, și 99G de grăsime. Pentru $ 8.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foarte fleac boabe, Berry Fleac, și Berry Fleac.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați fructele de pădure într-un castron mare și presărați cu jumătate din sucul de lămâie. Aruncă ușor.
Combinați fructele de pădure, zahărul, amidonul de porumb și sucul de lămâie rămas într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic și gătiți doar până când boabele încep să se descompună și să renunțe la sucurile lor, aproximativ 3 minute. Ia fructe de padure de pe foc si se lasa sa se raceasca; amestecul ar trebui să îngroșa ca este raceste.
Într-un castron curat, bateți smântâna cu zahărul și vanilia până la vârfuri moi.
Puneți cașul de lămâie într-un al doilea bol și amestecați puțin din frisca pentru a-l slăbi. Apoi pliați în restul cremei.
Pentru a asambla fleacul, lingurați un strat de cremă de lămâie într-un bol mare de sticlă.
Adăugați un strat de tort de lire sterline, rupând feliile în bucăți care se potrivesc. Apoi înmuiați tortul cu un strat de fructe de pădure și sucurile lor. Continuați să faceți încă 3 sau 4 straturi, în funcție de dimensiunea bolului, terminând cu un strat de cremă de lămâie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.