Berry Cr Oktime Br Oktime Oktime

Berry Cr Oktime br Oktime Oktime fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 556 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mure, garnituri: zmeură, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un bici de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Așezați 8 până la 10 mure proaspete sau zmeură în fiecare dintre cele 5 (5 - x 1-inch) vase rotunde individuale de copt; turnați amestecul uniform peste fructe de pădure.
Așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch. Se prepară 1/2-inch baie de apă (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Coaceți la 275 timp de 45 de minute sau până când este aproape setat. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremă în tigaie jellyroll.
Se fierbe 5 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până se topește zahărul brun.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Notă: timpul de coacere este pentru 5 - x 1-inch rotund feluri de mâncare individuale de copt. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este terminat, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru cupele de 4 uncii veți obține 10 porții, pentru cupele de 6 uncii veți obține 7 porții, iar pentru cupele de 8 uncii veți obține 4 porții.
Nu vă panicați când vedeți termenul baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau jeleu. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără a se coagula.
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec de ungere sau cu o ladă cu mâner lung.
Când fierbeți zahărul brun, apropiați crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie de prăjire inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei de prăjire.
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torsul este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține crema rece în timp ce zahărul se topește.
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de servire pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Nu pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și utilizate pentru caramelizarea vârfului crme brles. Ei lucrează ca fiare de branding pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu ars-nu caramelizat-zahăr.