Bere, ghimbir și usturoi piept fiert
Bere, ghimbir, și usturoi fiert piept este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 451 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru de mere, scorțișoară, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Chile & Bere Fiert Piept, Piept de bere cu ceapă, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește. Condimentează pieptul cu sare și piper pe ambele părți, apoi adaugă carnea în oală. Maro pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Se scoate din oală și se pune deoparte pe o farfurie.
Întoarceți focul la mediu și adăugați bățul de scorțișoară, cuișoarele și păstăile de cardamom; ar trebui să sfârâie la contactul cu uleiul din oală. Odată ce încep să-și elibereze aroma (mai puțin de 1 minut), adăugați ceapa și pasta de ghimbir-usturoi.
Presărați cu o notă de sare pentru a-i ajuta să elibereze puțină umiditate.
Se sotează până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 10 minute.
Se amestecă zahărul și berea în oală, răzuind orice biți care s-ar fi putut lipi de fund. Cu grijă, folosind o pereche de clești, întoarceți pieptul în oală. Apoi adăugați suficient bulion pentru a aduce lichidul la jumătatea pieptului, aproximativ 1 cană. Aduceți lichidul la fierbere, opriți focul, acoperiți și transferați la cuptor unde se va găti timp de 3 ore până când este foarte fraged.
Scoateți capacul în ultima jumătate de oră de gătit pentru a reduce lichidul.
Când sunteți gata să serviți, verificați sosul. Se amestecă oțetul de cidru. Dacă este prea gros, nu vă fie teamă să adăugați puțină apă pentru a-l subția. Dacă este prea subțire, reduceți-l pe plită. Gust pentru condimente; în funcție de marca de bulion pe care ați folosit-o, poate doriți să adăugați puțin mai multă sare.
Când tăiați pieptul, nu uitați să tăiați bobul, astfel veți obține cele mai fragede bucăți de carne. Spoon un pic sos peste partea de sus și se bucură de o felie de cer piept!
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să meargă până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă; ar trebui să dureze la frigider 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestia asta în frigider nostru în creștere în sus.