Bejele de dovlecel cu mozzarella proaspătă și roșii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă să încerci Fritters de dovlecel cu mozzarella proaspătă și roșii. Această rețetă face 10 porții cu 326 de calorii, 17 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,24 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare de mare, pudră de usturoi, brânză mozzarella și oregano. Această rețetă este pe placul a 75 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este solid. Încercați Fritterele de Dovlecei cu Salată de Ierburi și Mozzarella, Pătrele de porumb și roșii proaspete și Mozzarellan și roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovlecelul, făina, bicarbonatul de sodiu, parmezanul, pudra de usturoi, oregano, maghiranul, busuiocul, piperul negru și sarea kosher într-un castron mare și amestecați pentru a se amesteca bine. Într-un castron separat, bateți ouăle cu zara și amestecați amestecul de ouă în amestecul de dovlecei pentru a face un aluat.
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până când uleiul strălucește de căldură și puneți ușor aproximativ 1/4 de cană de aluat de dovlecei per frittură în uleiul fierbinte. Prăjiți frijiile în loturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; se scurg pe prosoape de hartie si se lasa prajiturile deoparte pentru a se mentine la cald.
Pentru a servi, asezati o felie de branza mozzarella si o felie de rosii deasupra fiecarui frit; stropiți cu sare de mare.