BBQ bere de pui

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? BBQ bere de pui ar putea fi o reteta restante pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, sare, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ Cheddar pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă condimentele împreună într-un castron mic și se presară pe jumătățile de pui.
Lăsați puiul condimentat să stea, acoperit, la frigider cu cel puțin 1 oră și jumătate înainte de grătar.
Așezați puiul, cu osul în jos, pe grătar și lăsați cel puțin 15 minute pentru a vă asigura că condimentele se lipesc. Întoarceți ușor puiul și continuați să-l lăsați să gătească încă 15 minute.
Pop sigiliul de bere poate doar suficient pentru a pulveriza o ceață fină peste pui fără a perturba sau de stingere flacăra. Dacă utilizați o sticlă de bere, folosiți degetul mare pentru a controla cantitatea de lichid care iese din sticlă.
Întoarceți puiul des, folosind berea pentru a-l menține umed și asigurați-vă că nu rupeți pielea.
Grătați până când puiul atinge o temperatură internă de 165 grade F, sau sucurile sale se limpezesc, aproximativ 1 oră 50 de minute.
Scoateți din grătar și lăsați puiul să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.