Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan

Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan
Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, făină, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan, Skinny dublu Ciocolata Banana briose pentru Reagan, și Plăcintă Cu Ciocolată Din Viena pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia. Bateți untul și 1/2 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se combină. Adăugați treptat făină, bătând la viteză mică 1 până la 2 minute sau doar până se combină. Apăsați amestecul pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și întindeți conservele peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se presară cu bucăți de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
7
Bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare, folosind atașamentul de tel, până se spumează. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bătând până se formează vârfuri lucioase și rigide. Îndoiți în nuci pecan. Întindeți ușor amestecul de albuș de ou peste amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când bezea este rumenită și crocantă. Se răcește complet pe o grătar (1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Tăiați în bare.
10
Notă:Am testat cu conservele Pure de zmeură Cascade Mountain Mountain de la Dickinson.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista