Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan
Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 41 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, făină, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Batoanele de ciocolată din Viena ale lui Nancy Reagan, Skinny dublu Ciocolata Banana briose pentru Reagan, și Plăcintă Cu Ciocolată Din Viena pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia. Bateți untul și 1/2 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se combină. Adăugați treptat făină, bătând la viteză mică 1 până la 2 minute sau doar până se combină. Apăsați amestecul pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și întindeți conservele peste crustă.
Se presară cu bucăți de ciocolată.
Bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare, folosind atașamentul de tel, până se spumează. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bătând până se formează vârfuri lucioase și rigide. Îndoiți în nuci pecan. Întindeți ușor amestecul de albuș de ou peste amestecul de ciocolată.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când bezea este rumenită și crocantă. Se răcește complet pe o grătar (1 oră).
Notă:Am testat cu conservele Pure de zmeură Cascade Mountain Mountain de la Dickinson.