Batoane pecan cu nucă de cocos
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian ? Batoanele pecan cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 48. O porție conține 208 calorii , 1 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 22 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ouă, nucă de cocos, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum batoane pecan , prăjitură cu nucă de cocos și fulgi de ovăz și batoane de iaurt înghețat + nucă de cocos + ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, sarea și praful de copt; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan (aluatul va fi gros).
Se întinde într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar. Pudrați cu zahăr de cofetarie.