Batoane de smochine cu vin roșu și semințe de anason

Batoane de smochine cu vin roșu și semințe de anason
Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 241 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Midii cu roșii, vin și anason, Citrice și anason vin fiert, și Prajituri dulci cu vin rosu si sos de anason stelat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați smochinele, vinul, zahărul, coaja de lămâie, semințele de anason și 1 cană de apă și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până când smochinele se înmoaie și lichidul este siropos și redus la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați smochinele să se răcească în siropul lor, apoi faceți piure într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
4
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți untul până devine cremos. Bateți zahărul, vanilia, coaja și sarea la viteză medie-mare până la pufos, 3 minute. Bateți în ou. La viteză mică, bateți în 1 1/2 căni de făină. Împărțiți aluatul în jumătate, formați în dreptunghiuri și înfășurați în plastic. Congelați până la ferm, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de pergament făinat într-un dreptunghi de 9 pe 12 inci, pudrând cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
7
Scoateți foaia superioară de pergament.
8
Tăiați dreptunghiul în trei benzi de 3 pe 12 inci prin pergament și transferați pe o foaie de copt. Țeavă două frânghii de 1/2 inch lățime de smochin umplând mijlocul fiecărei benzi de aluat. La frigider doar până când este suficient de ferm pentru a se plia, 5 minute. Îndoiți aluatul peste umplutură și întoarceți-l pe o suprafață de lucru, cu cusătura în jos; aruncați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați fiecare rulou în 8 bare și aranjați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți timp de 20 de minute, până când aluatul este auriu pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lasă să se răcească. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista