Batoane De Nucă De Cocos Cu Afine

Batoane De Nucă De Cocos Cu Afine
Cranberry Coconut Bars este un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 18 porții cu 151 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Batoane De Afine Cu Nucă De Cocos, Batoane De Nucă De Cocos Cu Afine, și Batoane De Afine Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, nucile pecan, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul până se sfărâmă. Apăsați pe un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace la 350 de calorii timp de 15-20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mare, combinați făina și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați ouăle, zahărul, laptele și vanilia; adăugați la ingredientele uscate. Îndoiți afinele, nuca de cocos, nucile pecan și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți cu 25-30 de minute mai mult sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Tăiați în bare. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista