Batoane De Mere De Patiserie Daneze
Batoanele de mere de patiserie daneze sunt un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 311 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Produse de patiserie daneză cu mere și scorțișoară, Rulouri De Scorțișoară De Patiserie Daneză, și Brânză Portocalie Patiserie Daneză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.)
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Bateți gălbenușul de ou în ceașcă de măsurare și adăugați suficient lapte pentru a face 2/3 cană lichid total. Se amestecă în amestecul de făină până când toată făina este umedă. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața făinoasă, rulați jumătate din aluat într-un dreptunghi și încadrați-vă într-o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, combinați merele, zahărul brun, zahărul alb, scorțișoara și nucșoara. Puneți amestecul de mere în tigaie.
Se întinde aluatul rămas și se pune peste mere. Sigilați marginile și tăiați fante în aluatul de sus. Bateți albușul de ou până se spumează și periați crusta.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până se rumenesc.