Batoane de Granola de casă cu proteine fără lactate

Barele de Granola de casă cu proteine fără lactate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 703 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de orez brun, ou, pudră de proteine fără lactate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Proteice pentru aluat de tort: fără lactate și fără soia, Batoane triple de Granola cu ciocolată (cu opțiuni fără gluten, fără lactate și vegane), și Granola de casă fără Gluten-Lactate-trestie de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o coacere de 10 grade 15 inci tray.In într-un bol de amestecare, amestecați untul de arahide, siropul de orez brun, zahărul brun, oul și vanilia până se omogenizează.
Adăugați ovăzul, chipsurile de ciocolată, nuca de cocos, semințele de chia și pudra de proteine și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina bine. Aluatul va fi gros linge aluat cookie.Aruncați amestecul pe tava de copt și apăsați-l folosind o lingură de lemn sau mâinile ușor umede.
Lasă aluatul să se odihnească 30 de minute.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când amestecul de bare este maro auriu în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească timp de 30 de minute înainte de a tăia în bare. Resturile pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de câteva zile sau congelate pentru a le savura mai târziu.